Condo le 204 Champlain

Montreal - Monteregie, Bromont
Condo le 204 Champlain Öne Çıkan Resim
Condo le 204 Champlain Dış Mekan
Condo le 204 Champlain Dış Mekan
Condo le 204 Champlain Dış Mekan
Condo le 204 Champlain Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Condo le 204 Champlain
204 Champlain Montreal - Monteregie, Bromont

Bromont bölgesindeki Condo le 204 Champlain misafirlere dağda, Chapiteaux Bromont ve Çikolata Müzesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ski Bromont ile 1 mi (1,6 km) ve Granby Hayvanat Bahçesi ile 9,9 mi (16 km) mesafede.

Condo le 204 Champlain misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 50-inç düz ekran televizyon ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere kablosuz İnternet, kayak dolabı ve piknik alanı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Daire,
Daire, 1 Yatak Odası (204)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x