Condado Lagoon Villas 1

Puerta de Tierra
Condado Lagoon Villas 1 Genel
Condado Lagoon Villas 1 Öne Çıkan Resim
Condado Lagoon Villas 1 Dış Mekan
Condado Lagoon Villas 1 Dış Mekan
Condado Lagoon Villas 1 Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Condado Lagoon Villas 1
1 Calle Los Rosales , Puerta de Tierra

Condado Lagoon Villas 1 size San Juan (San Juan Antiguo) bölgesinde, San Juan Limanı ve Condado Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Pan Amerika İskelesi ile 1,9 mi (3 km) ve Puerto Rico Kongre Merkezi ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Bu apart dairede, 14 restoran ve 3 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı odada küçük mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x