Concordia Hotel

San Possidonio
Concordia Hotel Genel
Concordia Hotel Genel
Concordia Hotel Genel
Concordia Hotel Öne Çıkan Resim
Concordia Hotel İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Concordia Hotel
4 Via A Mazza , San Possidonio

San Possidonio bölgesindeki Concordia Hotel konaklamanızda, Lamborghini Müzesi ile 21,7 mi (35 km) ve Museo Enzo Ferrari (Enzo Ferrari Müzesi) ile 21,2 mi (34,2 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Fossoli Camp ile 8,8 mi (14,2 km) ve Oasi La Francesa Doğa Koruma Alanı ile 9,4 mi (15,2 km) mesafede.

Otelin İtalyan mutfağı alanında uzman restoranı Ristorante Damè misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

60 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x