Concord by Executive Apartments

Orta Maryland, Arlington
Concord by Executive Apartments Genel
Concord by Executive Apartments Genel
Concord by Executive Apartments Öne Çıkan Resim
Concord by Executive Apartments Dış Mekan
Concord by Executive Apartments Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Concord by Executive Apartments
2600 Crystal Drive Orta Maryland, Arlington

Concord by Executive Apartments size Arlington (Crystal City) bölgesinde, Arlington Ulusal Kabristanı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Lincoln Anıtı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire National Mall ile 3,6 mi (5,9 km) ve Beyaz Saray ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Apart dairenin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu vardır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Apart dairede konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Mutfak
Premier
Premier Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x