Complexe DIX80 Hôtellerie et Restaurant

Laurentides (bölge), Mont-Laurier
Complexe DIX80 Hôtellerie et Restaurant Genel
Complexe DIX80 Hôtellerie et Restaurant Genel
Complexe DIX80 Hôtellerie et Restaurant Genel
Complexe DIX80 Hôtellerie et Restaurant Genel
Complexe DIX80 Hôtellerie et Restaurant Öne Çıkan Resim
Image More +22 fotoğraf
Complexe DIX80 Hôtellerie et Restaurant
1080 Boul Paquette Laurentides (bölge), Mont-Laurier

Complexe DIX80 Hôtellerie et Restaurant misafirlere Mont-Laurier bölgesinde, golf sahasına yakın, Le P'tit Train du Nord Yürüyüş ve Bisiklet Yolu yakınında ve Mont-Laurier Katedrali ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu motel Parc Toussaint-Lachapelle ile 1 mi (1,7 km) ve Espace Théâtre Muni-Spec Mont-Laurier Tiyatrosu ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Au vieux duluth, Complexe DIX80 Hôtellerie et Restaurant misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Signature
Signature Dört Kişilik Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x