Complex Living

Batı Romanya, Timisoara
Complex Living Genel
Complex Living Genel
Complex Living Genel
Complex Living Öne Çıkan Resim
Complex Living Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Complex Living
8 Strada Daliei Batı Romanya, Timisoara

Complex Living misafirlere Timisoara merkezinde, Roses Park ve University of West Timişoara ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Politeknik Üniversite ile 1,1 mi (1,8 km) ve Bastionul Theresia ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Complex Living misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Terrace)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x