Complejo Rural La Venta del Charco

Batı Endülüs, Venta del Charco
Complejo Rural La Venta del Charco Genel
Complejo Rural La Venta del Charco Öne Çıkan Resim
Complejo Rural La Venta del Charco Dış Mekan
Complejo Rural La Venta del Charco Oda Düzeni
Complejo Rural La Venta del Charco Oda Düzeni
Image More +13 fotoğraf
Complejo Rural La Venta del Charco
C/ Real Baja SN Batı Endülüs, Venta del Charco

Cardeña bölgesindeki Complejo Rural La Venta del Charco konaklamanızda, Sierra de Andujar Doğa Parkı ile 17 mi (27,3 km) ve Pinturas Rupestres La batanera ile 19,7 mi (31,7 km) mesafede olacaksınız. Bu spa olan apart daire Municipal Archaeological Museum of Montoro ile 20,4 mi (32,9 km) ve Refugio Antiaéreo ile 23,2 mi (37,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 13 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo ve derin küvetler.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sauna ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Dağ
Dağ Evi, 2 Yatak Odası
Dağ
Dağ Evi, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x