Complejo Cumana by Placida Mar

Gran Canaria, Mogan
Complejo Cumana by Placida Mar Genel
Complejo Cumana by Placida Mar Öne Çıkan Resim
Complejo Cumana by Placida Mar Dış Mekan
Complejo Cumana by Placida Mar Dış Mekan
Complejo Cumana by Placida Mar Oda Manzaraları
Image More +43 fotoğraf
Complejo Cumana by Placida Mar
Avendia la Cornisa 8 Puerto Rico Gran Canaria, Mogan

Bu apart otel konaklamanızda Mogan bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Puerto Rico Plajı ve Amadores Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu golf dostu apart daire Anfi Tauro Golf Sahası ile 5,3 km (3,3 mi) ve Mogan Limanı ile 11,5 km (7,2 mi) mesafede.

Bu apart otel misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 5 plaj barı ideal.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Misafirler için pillowtop/yastık üstlü yatak ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve uydu kanalları var.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Misafirler 25 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Bungalov, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x