Como Lake Suites

Como Gölü (bölge), Como
Como Lake Suites Genel
Como Lake Suites Genel
Como Lake Suites Öne Çıkan Resim
Como Lake Suites Dış Mekan
Como Lake Suites Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Como Lake Suites
Piazza Cavour 1 Como Gölü (bölge), Como

Como Lake Suites misafirlere Como (Como Kent Merkezi) bölgesinde, Piazza Cavour yakınında ve Como Katedral Bazilikası ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu daire Volta Tapınağı (Tempio Voltiano) ile 0,9 km (0,5 mi) ve Como-Brunate Kablolu Treni ile 1,8 km (1,1 mi) mesafede.

Como Lake Suites misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 55-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, Teras, Göl Manzaralı (Volta)
Room
Luxury Apart Daire, Teras, Göl Manzaralı (Cavour)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x