Comfystay Home Stay

Western Province
Comfystay Home Stay Öne Çıkan Resim
Comfystay Home Stay Dış Mekan
Comfystay Home Stay İç Mekan
Comfystay Home Stay Banyo Tipleri
Comfystay Home Stay Banyo Tipleri
Image More +11 fotoğraf
Comfystay Home Stay
27/2, O. P. Perera Mawatha Lake Road , Western Province

Boralesgamuwa bölgesindeki Comfystay Home Stay konaklamanızda Bellanwila Raja Maha Viharaya ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Geleneksel Kukla Sanatı Müzesi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Siddhalepa Ayurveda Hastanesi ile 2,6 mi (4,2 km) ve Sri Lanka Milli, Zooloji Bahçesi ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere hafta sonu 7.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Single Room
Room
Double Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x