Comfort Suites West Monroe near Ike Hamilton Expo Center

Kuzey Louisiana, West Monroe
Comfort Suites West Monroe near Ike Hamilton Expo Center Genel
Comfort Suites West Monroe near Ike Hamilton Expo Center Genel
Comfort Suites West Monroe near Ike Hamilton Expo Center Genel
Comfort Suites West Monroe near Ike Hamilton Expo Center Öne Çıkan Resim
Comfort Suites West Monroe near Ike Hamilton Expo Center Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Comfort Suites West Monroe near Ike Hamilton Expo Center
149 Well Road Kuzey Louisiana, West Monroe

West Monroe bölgesindeki Comfort Suites West Monroe near Ike Hamilton Expo Center misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Ike Hamilton Fuar Merkezi ve Fresenius Medical Care 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Glenwood Regional Medical Center ile 2,7 mi (4,3 km) ve Fresenius Medical Care ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Comfort Suites West Monroe near Ike Hamilton Expo Center misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 50 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Süit,
Süit, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez (Efficiency)
Room
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x