Comfort Rome Airport Hotel Fiumicino

Roman Coast (roma Kıyısı), Fiumicino
Comfort Rome Airport Hotel Fiumicino Öne Çıkan Resim
Comfort Rome Airport Hotel Fiumicino Banyo Tipleri
Comfort Rome Airport Hotel Fiumicino Banyo Tipleri
Comfort Rome Airport Hotel Fiumicino Banyo Tipleri
Comfort Rome Airport Hotel Fiumicino Banyo Tipleri
Image More +9 fotoğraf
Comfort Rome Airport Hotel Fiumicino
Via Tempio della Fortuna, 52b Roman Coast (roma Kıyısı), Fiumicino

Comfort Rome Airport Hotel Fiumicino misafirlere Fiumicino merkezinde, Villa Guglielmi ve Teatro Traiano ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Fiera di Roma ile 6,8 mi (11 km) ve Gelateria Naturale Polo Nord ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

35 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Matrimoniale
Matrimoniale Comfort
Camera
Camera Family
Room
Superior Twin Room
Room
Comfort Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x