Comfort Inn & Suites At Copeland Tower

Doğu Louisiana, Metairie
Comfort Inn & Suites At Copeland Tower Genel
Comfort Inn & Suites At Copeland Tower Genel
Comfort Inn & Suites At Copeland Tower Dış Mekan
Comfort Inn & Suites At Copeland Tower Kahvaltı
Comfort Inn & Suites At Copeland Tower Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
Comfort Inn & Suites At Copeland Tower
2601 Severn Avenue Doğu Louisiana, Metairie

Comfort Inn & Suites At Copeland Tower misafirlere Metairie bölgesinde, iş merkezinde, Canal Street ve Mercedes-Benz Superdome ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Bourbon Caddesi ile 8,3 mi (13,4 km) ve Ernest N. Morial Kongre Merkezi ile 9,2 mi (14,9 km) mesafede.

The Grotto Cafe, Comfort Inn & Suites At Copeland Tower misafirlerine yemek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 9.00, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

151 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Metairie bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu küçük otel misafirlerimize 9000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x