Comfort Inn Las Vegas New Mexico

Doğu New Mexico, Las Vegas
Comfort Inn Las Vegas New Mexico Genel
Comfort Inn Las Vegas New Mexico Genel
Comfort Inn Las Vegas New Mexico Öne Çıkan Resim
Comfort Inn Las Vegas New Mexico Dış Mekan
Comfort Inn Las Vegas New Mexico Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Comfort Inn Las Vegas New Mexico
2500 N Grand Ave Doğu New Mexico, Las Vegas

Comfort Inn Las Vegas New Mexico misafirlere Las Vegas (East Las Vegas) bölgesinde, Gene Torres Golf Sahası ve Villanueva State Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel City of Las Vegas Müzesi ile 1,8 mi (2,9 km) ve New Mexico Highlands Üniversitesi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Comfort Inn Las Vegas New Mexico misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 97 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, spa küveti ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca (ücretli) otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez (Roll-In Shower)
Room
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x