Comfort Inn Irapuato

Bajio, Irapuato
Comfort Inn Irapuato Genel
Comfort Inn Irapuato Genel
Comfort Inn Irapuato Genel
Comfort Inn Irapuato Öne Çıkan Resim
Comfort Inn Irapuato Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Comfort Inn Irapuato
Blvd Villas de Irapuato 1360 Bajio, Irapuato

Irapuato bölgesindeki Comfort Inn Irapuato misafirlere iş merkezinde, Plaza Cibeles Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Irapuato Ecological Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Alley of the Kiss ile 30,3 mi (48,8 km) ve Plaza Jacarandas ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restaurante Morango yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve öğlen, hafta sonu 7.00 ve 13.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 110 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard 2 Doubles Non Smoking
Room
King Suite, Breakfast Included - Non-Smoking
Room
King Room - Non-Smoking

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x