Comfort Apartments Royal Gardens

Fitzroy
Comfort Apartments Royal Gardens Öne Çıkan Resim
Comfort Apartments Royal Gardens Dış Mekan
Comfort Apartments Royal Gardens Dış Mekan
Comfort Apartments Royal Gardens Dış Mekan
Comfort Apartments Royal Gardens Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Comfort Apartments Royal Gardens
8 Royal Lane , Fitzroy

Melbourne (Fitzroy) bölgesindeki Comfort Apartments Royal Gardens konaklamanızda, Melbourne Müzesi ve Kraliyet Sergi Binası ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel St. Vincent's Hastanesi ile 0,9 km ve Lygon Caddesi ile 1,4 km mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere hafta içi 7.30 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x