Comarquinal Bioresort Penedès

Penedes Şarap Bölgesi, San Quinin de Mediona
Comarquinal Bioresort Penedès Genel
Comarquinal Bioresort Penedès Genel
Comarquinal Bioresort Penedès Öne Çıkan Resim
Comarquinal Bioresort Penedès Dış Mekan
Comarquinal Bioresort Penedès Dış Mekan
Image More +96 fotoğraf
Comarquinal Bioresort Penedès
Cami Comarquinal, 4 Penedes Şarap Bölgesi, San Quinin de Mediona

San Quinin de Mediona bölgesindeki Comarquinal Bioresort Penedès konaklamanızda, Capellades Paper Mill Museum ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Montserrat Manastırı ile 27,9 mi (44,9 km) ve Jean Leon Şaraphanesi ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 7 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi (Solarium privat (Constanza)
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x