Colthrop Manor

South East England, Thatcham
Colthrop Manor Öne Çıkan Resim
Colthrop Manor Dış Mekan
Colthrop Manor Dış Mekan
Colthrop Manor Dış Mekan
Colthrop Manor Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Colthrop Manor
Bath Road Colthrop South East England, Thatcham

Thatcham bölgesindeki Colthrop Manor konaklamanızda, Bedlam Paintball-Newbury ve St. Mary Kilisesi (Thatcham) ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Highclere Şatosu ile 10,9 mi (17,6 km) ve Thames Nehri ile 14,4 mi (23,2 km) mesafede.

Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide kahve servisi, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x