Colonial Gardens

Coastal Virginia, Williamsburg
Colonial Gardens Öne Çıkan Resim
Colonial Gardens Dış Mekan
Colonial Gardens Oda Düzeni
Colonial Gardens Oda Düzeni
Colonial Gardens Banyo Tipleri
Image More +8 fotoğraf
Colonial Gardens
1109 Jamestown Rd Coastal Virginia, Williamsburg

Williamsburg bölgesindeki Colonial Gardens konaklamanızda, Busch Gardens Williamsburg ve William ve Mary Üniversitesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Jamestown Settlement (Jamestown Yerleşimi) ile 5,4 mi (8,6 km) ve Water Country USA ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Primrose
Primrose Room
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Library Room
Room
Rhododendron Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x