Colombo Residencies

Colombo 03
Colombo Residencies Öne Çıkan Resim
Colombo Residencies Dış Mekan
Colombo Residencies Dış Mekan
Colombo Residencies Dış Mekan
Colombo Residencies İç Mekan
Image More +97 fotoğraf
Colombo Residencies
75 Galle Road , Colombo 03

Colombo Residencies misafirlere Colombo bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Crescat Alışveriş Merkezi ve St. Andrew's Scots Kirk Kilisesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Hindistan Yüksek Komiserliği ile 0,2 mi (0,3 km) ve Beira Gölü ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Colombo Residencies misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 32 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz açık havuz, açık tenis kortu ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Denize Bakan
Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Denize Bakan
Room
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak, Okyanusa Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x