Collectors Victory Apartments

Orta İsveç, Central Stockholm
Collectors Victory Apartments Genel
Collectors Victory Apartments Genel
Collectors Victory Apartments Genel
Collectors Victory Apartments Öne Çıkan Resim
Collectors Victory Apartments Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Collectors Victory Apartments
Lilla Nygatan 5 Gamla Stan Orta İsveç, Central Stockholm

Collectors Victory Apartments misafirlere Stockholm merkezinde, Stortorget ve Nobel Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire ABBA The Museum ile 1,9 mi (3 km) ve Ericsson Globe Arena ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Djuret yemek servisi için ideal, bu apart dairede toplam 3 restoran var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 50-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x