Collection O Al otro lado del rio, Puebla

Puebla
Collection O Al otro lado del rio, Puebla Genel
Collection O Al otro lado del rio, Puebla Öne Çıkan Resim
Collection O Al otro lado del rio, Puebla Dış Mekan
Collection O Al otro lado del rio, Puebla Dış Mekan
Collection O Al otro lado del rio, Puebla Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Collection O Al otro lado del rio, Puebla
3 Oriente 1030 Barrio de Analco , Puebla

Collection O Al otro lado del rio, Puebla konaklamanızda Puebla merkezinde, Puebla Kongre Merkezi ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde ve Zocalo Meydanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Puebla Katedrali ile 2 km (1,2 mil) ve Fort Loreto ile 2,5 km (1,6 mil) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirler için LED televizyon olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Superior
Superior Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x