Colibrí Lodge

Tapay
Colibrí Lodge Öne Çıkan Resim
Colibrí Lodge Dış Mekan
Colibrí Lodge Dış Mekan
Colibrí Lodge Dış Mekan
Colibrí Lodge Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Colibrí Lodge
Anexo San Juan de Chuccho s/n , Tapay , Tapay

Tapay bölgesindeki Colibrí Lodge konaklamanızda, Sangalle Vahası ile 5,6 mi (8,9 km) ve Plaza de Armas meydanı ile 25,3 mi (40,7 km) mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Cruz del Condor civarındadır.

Otelin yerel mutfak alanında uzman olan restoranı Colibrí misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

8 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Özel Banyo
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Banyolu/Duşlu
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x