Colbyn Guest Lodge

Highveld Ridge, Pretoria
Colbyn Guest Lodge Öne Çıkan Resim
Colbyn Guest Lodge Yerinde Yemek
Colbyn Guest Lodge Dış Mekanlar
Colbyn Guest Lodge Dış Mekanlar
Colbyn Guest Lodge
107 Amos Street Colbyn Highveld Ridge, Pretoria

Pretoria bölgesindeki Colbyn Guest Lodge konaklamanızda, Botswana Yüksek Komiserliği ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Polonya Cumhuriyeti Elçiliği ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pretoria Üroloji Hastanesi ile 0,5 mi (0,9 km) ve Kanada Yüksek Komiserliği ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır.

Misafirler için ofis ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Süit
Room
Family Oda
Room
Family Suite, En-Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x