Cocotier Lodge

Antsiranana Province, Nosy Be
Cocotier Lodge Genel
Cocotier Lodge Öne Çıkan Resim
Cocotier Lodge Dış Mekan
Cocotier Lodge Dış Mekan
Cocotier Lodge Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Cocotier Lodge
Route de L'Ouest, Bemoko 207 Antsiranana Province, Nosy Be

Cocotier Lodge misafirlere Nosy Be bölgesinde, plaj yakınında, Madirokely Plajı ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede ve Passot Dağı ile 9,3 mi (14,9 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Mahatsinjo Kutsal Ağacı ile 10,1 mi (16,3 km) ve Nosy Tanikely Ulusal Parkı ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x