Cocopah Resort And Conference Center

Güney Arizona, Somerton
Cocopah Resort And Conference Center Genel
Cocopah Resort And Conference Center Genel
Cocopah Resort And Conference Center Öne Çıkan Resim
Cocopah Resort And Conference Center Dış Mekan
Cocopah Resort And Conference Center Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Cocopah Resort And Conference Center
15268 S Avenue B Güney Arizona, Somerton

Cocopah Resort And Conference Center konaklamanızda Somerton bölgesinde, Yuma Deniz Piyade Hava Üssü ile 12 km (7,5 mi) ve Cocopah Bend RV Resort Golf Course ile 18,8 km (11,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu kumarhane olan otel Saihati Deve Çiftliği ile 2,9 mi (4,6 km) ve Desert Hills Belediye Golf Sahası ile 5,1 mi (8,1 km) mesafede.

Cocopah Resort And Conference Center misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirler için 101 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için kumarhane, açık havuz ve spa küveti vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca atari salonu/oyun odası, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Somerton bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Luxury
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Resort Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Junior Oda
Room
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x