Cocooning Hotel

Güney Tayland, Bo Put
Cocooning Hotel Genel
Cocooning Hotel Genel
Cocooning Hotel Öne Çıkan Resim
Cocooning Hotel İç Mekan
Cocooning Hotel Yerinde Yemek
Image More +37 fotoğraf
Cocooning Hotel
6/11 Fisherman Village Bophut Beach Güney Tayland, Bo Put

Cocooning Hotel konaklamanızda Koh Samui bölgesinde, havaalanı yakınında, Bo Phut Plajı ve Balıkçı Köyü Meydanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan resort otel Chaweng Gölü ile 3,2 km (2 mi) ve Chaweng Plajı ile 4,4 km (2,7 mi) mesafede.

Cocooning Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 plaj barı bulunmaktadır.

Misafirler 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x