Cocoon Resort & Villas

Güney Sri Lanka Sahili, Gonagala
Cocoon Resort & Villas Genel
Cocoon Resort & Villas Genel
Cocoon Resort & Villas Genel
Cocoon Resort & Villas Genel
Cocoon Resort & Villas Genel
Image More +86 fotoğraf
Cocoon Resort & Villas
Kaikawala Road Güney Sri Lanka Sahili, Gonagala

Cocoon Resort & Villas misafirlere Induruwa bölgesinde, plaj yakınında ve Induruwa Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bentota Plajı ile 5,3 mi (8,5 km) ve Kosgoda Plajı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Yerel mutfak için Khana Pina ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda iPod takma konsolu ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Oda
Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x