Coco Hacienda Tulum - Adults Only

Yucatan Yarımadası, Tulum
Coco Hacienda Tulum - Adults Only Öne Çıkan Resim
Coco Hacienda Tulum - Adults Only Dış Mekan
Coco Hacienda Tulum - Adults Only Dış Mekan
Coco Hacienda Tulum - Adults Only Dış Mekan
Coco Hacienda Tulum - Adults Only Dış Mekan
Image More +148 fotoğraf
Coco Hacienda Tulum - Adults Only
Av. Tulum Mza. 39, Lote 2 Yucatan Yarımadası, Tulum

Coco Hacienda Tulum - Adults Only konaklamanızda Tulum merkezinde, Tulum Ulusal Parkı ve Doom Tapınağı 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Gran Cenote ile 4,8 km (3 mil) ve Playa Paraiso Plajı ile 6,9 km (4,3 mil) mesafede.

Öğle yemeği servisi için Hell Yeah! ideal; otelin restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Bungalov, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Classic
Classic Kulübe, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, Balkon, Asma Kat
Room
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Süit, Veranda, Bahçeli
Room
Oda, Bahçe Manzaralı, Havuz Kenarı
Room
Deluxe Süit, Teras
Room
Classic Oda, Teras
Room
Deluxe Süit, Balkon, Kule
Room
Deluxe Süit, Veranda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x