Coco Chanel Boutique Apartment

Bohemian-moravian Highlands, Brno
Coco Chanel Boutique Apartment Öne Çıkan Resim
Coco Chanel Boutique Apartment Dış Mekan
Coco Chanel Boutique Apartment Dış Mekan
Coco Chanel Boutique Apartment Dış Mekan
Coco Chanel Boutique Apartment Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Coco Chanel Boutique Apartment
Mecová 4 Bohemian-moravian Highlands, Brno

Coco Chanel Boutique Apartment misafirlere Brno merkezinde, Eski Belediye Binası ve Zelný trh Yeraltı Labirenti yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cabbage Market ile 0,1 mi (0,1 km) ve Biskupský Yard Museum ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odanızda Select Comfort yatak bulunur ve tüm odalarda Büyük (Queen) Boy çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 65-inç düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Apart Daire, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x