Coast Rosslare Strand

Leinster, Walsheslough
Coast Rosslare Strand Genel
Coast Rosslare Strand Öne Çıkan Resim
Coast Rosslare Strand Dış Mekan
Coast Rosslare Strand Kahvaltı
Coast Rosslare Strand Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Coast Rosslare Strand
Rosslare Strand Co Wexford Leinster, Walsheslough

Coast Rosslare Strand misafirlere Rosslare bölgesinde, plaj yakınında, Rosslare Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Rosslare Golf Club ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Rosslare Europort ile 6,2 mi (10 km) ve Franciscan Friary ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

32 oda mevcuttur. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve bebek bakımı (ücretli) gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. 5 mil içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x