Coast Nisku Inn & Conference Centre

Division No. 11, Nisku
Coast Nisku Inn & Conference Centre Genel
Coast Nisku Inn & Conference Centre Genel
Coast Nisku Inn & Conference Centre Genel
Coast Nisku Inn & Conference Centre Genel
Coast Nisku Inn & Conference Centre Öne Çıkan Resim
Image More +55 fotoğraf
Coast Nisku Inn & Conference Centre
1101 - 4th Street Division No. 11, Nisku

Coast Nisku Inn & Conference Centre misafirlere Nisku bölgesinde, havaalanı yakınında ve RedTail Landing Golf Club ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel South Edmonton Common ile 11,1 mi (17,9 km) ve Century Mile Hipodromu ve Kumarhanesi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Otelin restoranı Montana's BBQ and Bar misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 156 oda mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, su kaydırağı ve 24 saat açık spor salonu vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Nisku bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 22000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Coast Two Queens)
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Coast Two Queens Pet Friendly)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Coast King)
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Coast Queen)
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Coast Accessible Queen)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x