Coast Fort St. John Hotel

Kuzey İngiliz Kolumbiyası, Fort St. John
Coast Fort St. John Hotel Genel
Coast Fort St. John Hotel Genel
Coast Fort St. John Hotel Genel
Coast Fort St. John Hotel Öne Çıkan Resim
Coast Fort St. John Hotel Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Coast Fort St. John Hotel
10103 98 Ave Kuzey İngiliz Kolumbiyası, Fort St. John

Fort St. John bölgesindeki Coast Fort St. John Hotel konaklamanızda, Fort St. John Ziyaretçi Danışma Merkezi ve North Peace Kültür Merkezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Fort St. John Rotary Fıskiye Parkı ile 0,3 mi (0,4 km) ve North Peace Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Coast Fort St. John Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 72 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Küçük Mutfak
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Küçük Mutfak
Basic
Basic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x