Co Suites Saltillo

Kuzey Meksika, Saltillo
Co Suites Saltillo Genel
Co Suites Saltillo Genel
Co Suites Saltillo Genel
Co Suites Saltillo Genel
Co Suites Saltillo Genel
Image More +54 fotoğraf
Co Suites Saltillo
Boulevard Venustiano Carranza 8800 Kuzey Meksika, Saltillo

Co Suites Saltillo misafirlere Saltillo bölgesinde, havaalanı yakınında ve Paseo Villalta ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Galerías Saltillo ile 3,6 mi (5,9 km) ve de Beisbol Francisco I. Madero ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Estancia yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 13.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 125 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler 10 kilometre içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Saltillo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3638 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun
Room
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Süit, 1 Yatak Odası (Dining Area)
Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x