CML Beach Resort & Water Park

Metro Luzon Urban Beltway, Lemery
CML Beach Resort & Water Park Genel
CML Beach Resort & Water Park Genel
CML Beach Resort & Water Park Genel
CML Beach Resort & Water Park Genel
CML Beach Resort & Water Park Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
CML Beach Resort & Water Park
Barangay Nonong Casto Metro Luzon Urban Beltway, Lemery

CML Beach Resort & Water Park misafirlere Lemery bölgesinde, plajda ve Taal Heritage Village ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel SM City Lipa Alışveriş Merkezi ile 32,2 mi (51,8 km) ve Taal Gölü ile 6,1 mi (9,7 km) mesafede.

Yemek servisi için otelin havuz kenarı restoranı ideal, ayrıca isteyenler için oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz ücretsiz su parkı ve karaoke dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda (Ocean)
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit (Twin Suite)
Superior
Superior Süit
Room
Junior Süit
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x