Club Wyndham Royal Vista

South Florida, Pompano Beach
Club Wyndham Royal Vista Öne Çıkan Resim
Club Wyndham Royal Vista Oda Düzeni
Club Wyndham Royal Vista Oda
Club Wyndham Royal Vista
1110 S Ocean Blvd South Florida, Pompano Beach

Club Wyndham Royal Vista misafirlere Pompano Beach bölgesinde, plajda, Fort Lauderdale Plajı ve Pompano Beach ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Las Olas Boulevard ile 8,6 mi (13,8 km) ve Las Olas Plajı ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Club Wyndham Royal Vista misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 90 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Standard Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x