Club Wyndham Clearwater Beach

Florida Körfezi Sahili, Clearwater Beach
Club Wyndham Clearwater Beach Öne Çıkan Resim
Club Wyndham Clearwater Beach Dış Mekan
Club Wyndham Clearwater Beach Dış Mekan
Club Wyndham Clearwater Beach Dış Mekan
Club Wyndham Clearwater Beach Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Club Wyndham Clearwater Beach
110 Coronado Drive Florida Körfezi Sahili, Clearwater Beach

Clearwater Beach bölgesindeki Club Wyndham Clearwater Beach misafirlere denize sıfır, Pier 60 Parkı ile Beach Walk 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Sand Key Parkı ile 2,1 mi (3,4 km) ve Clearwater Plajı ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için resort otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 103 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrıca misafirlerimizin odalarında rahatça müzik dinleyebilmesi için MP3 takma konsolu bulunmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Süit, 2 Yatak Odası
Room
Basic Süit, 1 Yatak Odası
Room
Presidential Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak
Room
Presidential Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x