Club Tarahal

Kuzey Tenerife, Puerto de la Cruz
Club Tarahal Genel
Club Tarahal Genel
Club Tarahal Genel
Club Tarahal Genel
Club Tarahal Genel
Image More +78 fotoğraf
Club Tarahal
Calle Acevino 49 Urbanización La Paz Kuzey Tenerife, Puerto de la Cruz

Club Tarahal misafirlere Puerto de la Cruz bölgesinde, plaj yakınında, Orotava Vadisi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve La Paz Seyir Tepesi ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Lago Martianez Yüzme Havuzları ile 3,4 mi (5,4 km) ve Botanical Gardens ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 42 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 24-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Economy
Economy Apart Daire, 1 Yatak Odası
Classic
Classic Apart Daire, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x