Club Marmara Djerba Mare - All Inclusive

Djerba, Triffa
Club Marmara Djerba Mare - All Inclusive Genel
Club Marmara Djerba Mare - All Inclusive Genel
Club Marmara Djerba Mare - All Inclusive Öne Çıkan Resim
Club Marmara Djerba Mare - All Inclusive Dış Mekan
Club Marmara Djerba Mare - All Inclusive Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Club Marmara Djerba Mare - All Inclusive
Zone touristique Midoun Djerba Djerba, Triffa

Djerba Midun bölgesindeki Club Marmara Djerba Mare - All Inclusive misafirlere deniz kıyısında, Playa Sidi Mehrez ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Djerba Explore Tema Parkı ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Borj El K'bir Kalesi ile 9,4 mi (15 km) ve Houmt Souq Limanı ile 9,8 mi (15,8 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Resort otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 264 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca gece kulübü ve sağlık kulübü mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde cankurtaranlık hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Resort otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Triple
Triple Room, Sea View
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Quadruple Room , Sea View
Room
Standard Double or Twin Room , Sea view

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x