Club Hotel Marina Seada Beach

Eastern Sardinia, Matta 'e Peru
Club Hotel Marina Seada Beach Genel
Club Hotel Marina Seada Beach Genel
Club Hotel Marina Seada Beach Genel
Club Hotel Marina Seada Beach Öne Çıkan Resim
Club Hotel Marina Seada Beach Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Club Hotel Marina Seada Beach
Loc. Riviera dei Pini Eastern Sardinia, Matta 'e Peru

Budoni bölgesindeki Club Hotel Marina Seada Beach konaklamanızda, Riviera dei Pini ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Spiagge di Baia Sant'Anna ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Cala Brandinchi Plajı ile 17,3 mi (27,8 km) ve San Teodoro Plajı ile 10,3 mi (16,5 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Club Hotel Marina Seada Beach misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 80 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Classic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x