Club Hotel Aqua Fun Hurghada

Kızıldeniz Kıyısı, Hurghada
Club Hotel Aqua Fun Hurghada Genel
Club Hotel Aqua Fun Hurghada Genel
Club Hotel Aqua Fun Hurghada Genel
Club Hotel Aqua Fun Hurghada Genel
Club Hotel Aqua Fun Hurghada Genel
Image More +30 fotoğraf
Club Hotel Aqua Fun Hurghada
Square Aqua Fun - Hurghada Sheraton Rd. Kızıldeniz Kıyısı, Hurghada

Club Hotel Aqua Fun Hurghada misafirlere Hurgada merkezinde, New Marina (Yeni Marina) ve Sackalla Square ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Mahmya ile 1,3 mi (2 km) ve Hurghada City Center Alışveriş Merkezi ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Barbekü alanında uzman olan Love Boat misafirlere denize sıfır temalı restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, havuz manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 113 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya gece kulübü ve sağlık kulübü dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x