Club Hotel am Kreischberg

Avusturya Alpleri, Sankt Lorenzen ob Murau
Club Hotel am Kreischberg Genel
Club Hotel am Kreischberg Genel
Club Hotel am Kreischberg Genel
Club Hotel am Kreischberg Genel
Club Hotel am Kreischberg Genel
Image More +78 fotoğraf
Club Hotel am Kreischberg
Kreischbergstrasse 5 Avusturya Alpleri, Sankt Lorenzen ob Murau

Club Hotel am Kreischberg misafirlere Sankt Georgen am Kreischberg bölgesinde, nehir üzerinde, Kreischberg Kayak Merkezi ile Gondelbahn 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Kreischberg Teleferiği ile 0,1 mi (0,2 km) ve Rosenkranz Kayak Teleferiği ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

RnB-5th Building Club Hotel am Kreischberg misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

166 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sauna ve spor salonu sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 3 Tek Kişilik Yatak
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x