Club el Moro Hotel Suites

Colina del Sol
Club el Moro Hotel Suites Genel
Club el Moro Hotel Suites Genel
Club el Moro Hotel Suites Genel
Club el Moro Hotel Suites Öne Çıkan Resim
Club el Moro Hotel Suites Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Club el Moro Hotel Suites
Km 2 Carretera a Pichilingue entre Monterrey y Campeche , Colina del Sol

Club el Moro Hotel Suites konaklamanızda La Paz bölgesinde, deniz kıyısında, Baja California Yarımadası yakınında ve Malecon Kiosk ile 2 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Baja California Sur Antropoloji ve Tarih Müzesi ile 2,6 km (1,6 mil) ve Marina Cortez ile 3,2 km (2 mil) mesafede.

Vrentino yemek servisi için ideal, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 28 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Standard Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Loft Suite
Room
Master Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x