CLS - Connecting Lagos Suites

Lagos
CLS - Connecting Lagos Suites Genel
CLS - Connecting Lagos Suites Genel
CLS - Connecting Lagos Suites Öne Çıkan Resim
CLS - Connecting Lagos Suites Dış Mekan
CLS - Connecting Lagos Suites Dış Mekan
Image More +7 fotoğraf
CLS - Connecting Lagos Suites
10 Akin Osiyemi St , Lagos

CLS - Connecting Lagos Suites misafirlere Lagos merkezinde, Allen Avenue ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Computer Village bilgisayar pazarı ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lagos Devleti Resmi Müsteşarlığı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Actis Ikeja Alışveriş Merkezi ile 2 mi (3,1 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

CLS - Connecting Lagos Suites içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

20 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz gazete servisi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x