Clifton Sands Holiday Apartments

Cairns And Barrier Reef, Clifton Beach
Clifton Sands Holiday Apartments Öne Çıkan Resim
Clifton Sands Holiday Apartments Dış Mekan
Clifton Sands Holiday Apartments Dış Mekan
Clifton Sands Holiday Apartments Yerinde Yemek
Clifton Sands Holiday Apartments Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Clifton Sands Holiday Apartments
81-87 Guide Street (Entrance on Clifton Road) Cairns And Barrier Reef, Clifton Beach

Clifton Sands Holiday Apartments misafirlere Cairns (Clifton Beach) bölgesinde, Great Barrier Reef yakınında ve Clifton Plajı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Cairns Esplanade ile 12,6 mi (20,3 km) ve Palm Cove Plajı ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Misafirler için 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve DVD oynatıcı vardır. Misafirlerimize telefon, ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Apart Daire, 1 Yatak Odası (Value Plus)
Premium
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x