Cliff Haven Beach Resort

Nyanyanu
Cliff Haven Beach Resort Genel
Cliff Haven Beach Resort Genel
Cliff Haven Beach Resort Genel
Cliff Haven Beach Resort Öne Çıkan Resim
Cliff Haven Beach Resort Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Cliff Haven Beach Resort
Nana Dawa Road Gomoa East , Nyanyanu

Cliff Haven Beach Resort misafirlere Nyanyanu bölgesinde, plajda, Labadi Plajı ile 27,9 mi (44,9 km) mesafede ve Kokrobite Plajı ile 9 mi (14,4 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Volta ile 9,7 mi (15,7 km) ve House Party Karts Go-Kart Pisti ile 11,8 mi (19 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Ocean Grill misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

11 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Art Deco stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Executive
Executive Süit
Room
Dubleks, Okyanus Manzaralı
Room
Family Süit, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x