Cleo Hotel Jemursari

Wonocolo
Cleo Hotel Jemursari Genel
Cleo Hotel Jemursari Genel
Cleo Hotel Jemursari Öne Çıkan Resim
Cleo Hotel Jemursari Dış Mekan
Cleo Hotel Jemursari Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Cleo Hotel Jemursari
Jalan Raya Jemursari No. 157 , Wonocolo

Surabaya bölgesindeki Cleo Hotel Jemursari konaklamanızda, City of Tomorrow alışveriş merkezi ve Surabaya Pelita Harapan Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Tunjungan Plaza ile 5,9 mi (9,5 km) ve Universitas Islam Negeri Sunan Ampel Surabaya ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için The Origin restoranı ideal, bu restoran Endonezya mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 112 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Queen Biz)
Oda
Oda (Twin Biz)
Business
Business Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x