Classic Kameo Hotel and Serviced Apartments, Sriracha

Tayland Doğu Sahili, Si Racha
Classic Kameo Hotel and Serviced Apartments, Sriracha Genel
Classic Kameo Hotel and Serviced Apartments, Sriracha Öne Çıkan Resim
Classic Kameo Hotel and Serviced Apartments, Sriracha Yerinde Yemek
Classic Kameo Hotel and Serviced Apartments, Sriracha Yerinde Yemek
Classic Kameo Hotel and Serviced Apartments, Sriracha Oda Düzeni
Image More +19 fotoğraf
Classic Kameo Hotel and Serviced Apartments, Sriracha
4/3, 4/4 Surasak 2 Road Tayland Doğu Sahili, Si Racha

Si Racha bölgesindeki Classic Kameo Hotel and Serviced Apartments, Sriracha konaklamanızda, Surasak Montri Kamu Parkı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Pacific Park Sriracha ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Bangsaen Plajı ile 8,3 mi (13,4 km) ve Khao Kheow Açık Hayvanat Bahçesi ile 13,7 mi (22,1 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı The California Steak misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 5.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 155 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Studio
Studio Suite
2
2 Bedrooms Suite
Room
1 Bedroom Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x