Class Hotel Piracicaba

Interior De São Paulo, Piracicaba
Class Hotel Piracicaba Genel
Class Hotel Piracicaba Genel
Class Hotel Piracicaba Genel
Class Hotel Piracicaba Genel
Class Hotel Piracicaba Öne Çıkan Resim
Image More +75 fotoğraf
Class Hotel Piracicaba
Av. Centenário, 152 - São Dimas Interior De São Paulo, Piracicaba

Class Hotel Piracicaba misafirlere Piracicaba merkezinde, Agua Müzesi ve Associação dos Fornecedores de Cana Piracicaba ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Jose Bonifacio Meydanı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Belediye Astronomi Rasathanesi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerehafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda
Basic
Basic Oda
Luxury
Luxury Oda
Room
Comfort Oda
Room
Design Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x