Clark Imperial Hotel

Central Philippines Region, Angeles City
Clark Imperial Hotel Genel
Clark Imperial Hotel Öne Çıkan Resim
Clark Imperial Hotel Dış Mekan
Clark Imperial Hotel Dış Mekan
Clark Imperial Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Clark Imperial Hotel
149 2nd St., Josefa Subdivision Malabanias Central Philippines Region, Angeles City

Clark Imperial Hotel misafirlere Angeles City merkezinde, Bayanihan Parkı ve Salakot Kemeri ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Yürüyüş Yolu ile 0,3 mi (0,5 km) ve SM City Clark ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 62 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Executive Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x